Monday, January 12, 2009

Member sale SOGO!!!!

last week ari sabtu aritu aku pegi ke SOGO. tengah sale gila gila ah .. memacam menda sale ... naik rambang mata la jugak ... duit lebur pon banyak jugak .... org x ingat punya ramai .... pilih barang mcm nak bg bantuan makanan dekat mangsa kebuluran plak. Silap silap mau ada yang mati kena pijak nie .... tp sronok plak ... aku pon x melepaskan peluang la nak join skali 'timpa kelam' reramai tu .... haha .. design ape kejadah tu belakang kira dah .... janji dapat ... itu je yang semua org pk aku ingat ... kalo hari biasa tuh x pandang pon mende alah tu semua ... tp kali nie huh .. da x kira da ...
2 3 kali gak la aku n tunang aku naik turun sogo .. naik pening gak ramai sgt org .... yang syioknye beli seratus dapat redeam kupon 10 hengget .... 2 kali gak la bley redeam ... sb memula beli tu ingat da x nak beli da .... tp manusia nie ada nafsu ... baru nak turun je tgk mende nie bekenan plak .... duit balance pon ada dalam wallet lagi .... goyang goyang ... terus angkat je ... hahah ... 2 nd time nak redeam kupon tu aku da x larat da ... sanggup angkat barang penuh 2 tangan tu tgu kt food court sensorang .... sambey makan es kacang. Tunang yang dikasihi tu lar yang pegi beratur redeam kupon tu .. hehe ...
Lepas tu kteorg trus kuar dari sogo ... hmmm nak jalan g kete lak satu hal ... parking dedekat da x de da ... kete lak blakang cosmopoint kt jalan raja laut tuh ..... menapak ... sib baik ada byk pokok pokok ... so x terasa la bahang n penat tu sangat ... pas malam tu trus balik umah la ... penat !

Haha acara merebut 'selimut'. Plastik tu derang angkut bawak penuh memula .... rasanya 10 second pon tak sampai ... tengok tengok bangla tu tarik plastik kosong je naik ..... teruja btul tgk .... apa la yang menarik perhatian ramai tu ...



melayan es kacang depan fake waterfall .... tp terasa hambusan angin sejuk ... x tau dari mana .... layan blues aku time tu ... tunanag aku pegi redeam kupon dekat tingkat atas.

10 Orang budak itam:

sykn said...

alah, parking kat cosmopoint tuu, takdak la jauh mana... cam tak besa lak jalan dari situ gi sogo ;P.
..heeeeee, banyak borong, en acu..?;)

Hafiz Fahaza Ghazali said...

hehe .. byk tu x byk la ..... setakat mampu je ...

peah @ peps said...

perghhh...cenggitu ke member sale sogo...perut mak tak muat tu..celah2 orang...

Hafiz Fahaza Ghazali said...

haha ... mak kene tgk dl lar ... nanti pas kempis baru bley pegi ..

K.Dally said...

cik acu ...kejam menyuruh cik intan beratur sorang2 heheh

Hafiz Fahaza Ghazali said...

kak daly - ala ... lagi sian kt acu .. sampai nak pitam pitam da teman intan g sogo ... da pitam pon teman gak tau .. kalau org lain tu ... Balik !!! je dia tau sebut

chiaci said...

poyoooo...amboi2..pandai putar belit cerita ek...sapa yg sms org masa org kat kelas ajak g sogo...plastik semata2 en.acu ni!

Hafiz Fahaza Ghazali said...

poyoooo...amboi2..pandai putar belit cerita ek...sapa yg sms org masa org kat kelas ajak g sogo...plastik semata2 en.acu ni! <------- TIPU !!!

- L e 3 n - said...

ala standard la tu acu... g sogo mmg la giler shopping kalo nk g member card sale sogo mmg kene standby duit bebanyal...kalo x... mmg pulang ngan ala2 moncong2 teringat gitula...

Hafiz Fahaza Ghazali said...

Leen - damn .. jarang sebenarnya pegi soping yang kene berebut mcm nie ..