Sunday, January 4, 2009

Najmi Kawen

2 3 minggu lepas anta mak aku balek kg ... elok ja timenya 28 aribln tu aku da ade dkt kg ... bleh la p kenuri opis mate haku, 'Najmi'. Semuanya bertemakan biru ... tp bro najmi standet ar .... still maintain ngan gaya slambernya seperti selalu. Sepatutnya aku grak skali ngan ame .... tp disebabkan masalah teknikal yang dihadapi n time constrain yang aku hadapi so aku pon move on la sensorang ke rumah najmi ... hmm lama dah x pi situ since lepas skolah ada la 3 4 kali dok lalu situ .... actually dulu arwah bapak aku mengajaq kt skolah kangkung tu ... so aku tau la skit skit jalan nak p sana .... senang gak la ... staraight straigh ja ... cuma jalan yang satu ja la bikin aku cuak skit ... sib baik nek keta mak aku ... kalo nek keta aku tu dah abeh dah tu sangkut ... ada kolam renang senget plak ataih jalan ... silap elak bley terjun masuk dalam 'ban' tepi tu .... Apa pon Selamat Penganti Baru Kepada Bro Najmi n wife. Nanti lepas honeymoon bley kot buat rumah terbuka ... kita pesta skit ... hehe ..


gaya slekeh da slamber yang ditunjukkan oleh bro najmi sambey dok menyulam dengan okok marlboro ...

4 Orang budak itam:

sHibI said...

hahahaah..

peah @ peps said...

najem..najem...

ashiena said...

najmi, act lain, jiwa lain. :)

sasuke said...

ni riak muka memikirkan hari2 akan dtg yg tidak lagi bergelar bujang....huhu