Tuesday, January 20, 2009

New Born Baby

Weekend hari tu pas pening pening lalat prepare sharepoint punya POC, aku diheret serta dipaksa oleh tunangku pegi tengok anak kak ema. Sebab syg punye pasal demam ngan pening pening lalat pon aku pegi jugak, teringin nak tengok katanye, ujung minggu nie da nak balik Cameron. Karang kalau x bawak nanti kempunan plak ... pastu buat muka muncung kt haku lagi 2 3 minggu kedepan tuh... hahaha.
Sesampai kt sana, aku pon masuk la tgk baby, wau ... kecik lagik ... rasanya dah lama sangat dah aku x tengok budak sekecik nie ..... takut skit nak pegang .. kecik sgt ....


Nie baby dia tengah tidoq, kecik sangat. Tgk kecik kecik mcm nie yang cyg aku geram sangat nie ... hehe


Tgk la betapa keciknya tangan dia ... huhu .... gamba gelap skit sb aku x bg flash, budak kecik kecik tido lak tu, nanti tegezut .... hehe .... wokeh la .. tahniah la kt kak ema n abg fisal.

2 Orang budak itam:

sHibI said...

ko patut tgk baby shida beb..kecik tapi comel giler..name ariff plak tuh..ehehhehe..ariff ;)

chiaci said...

huhuhuh thank u comot! hehheeh en.acu ni die nye monitor kite nak gomol baby lebih2 pon die x bg...mengalahkan mak org hahahha